Silmien laserleikkaukset - turvallisuudesta tinkimättä
Varaa aika:040 487 8481

Kenelle silmien laserleikkaus soveltuu

×

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 569 tiedostossa /home/ilmanlaseja/public_html/ilmanlaseja/includes/menu.inc).

Edellytyksenä laserleikkaukselle on tarve lasien käytölle, 18 vuoden ikä, normaali yleisterveys ja terveet silmät.

Soveltuvuus silmien laserleikkaukseen arvioidaan tarkemmin ennen leikkausta tehtävässä esitutkimuksessa. Leikkaus ei sovellu seuraavissa tapauksissa:

  • ikä alle 18 vuotta
  • silmissä todettu kaihia (tällöin suos. kaihi- /linssileikkaus)
  • silmissä silmäsairaus esim. keratokonus tai poikkeuksellisen ohut sarveiskalvo
  • sydäntahdistin käytössä
  • diagnosoitu diabetes, nivelreuma tai muu perussairaus, joka vaatii esim. kortisoni lääkitystä.
  • Näkemiseen vaikuttavat laaja-alaiset yleissairaudet sekä tietyt lääkeaineet, jotka voivat muuttaa silmän näkökykyä ja silmän kudosrakennetta. Limakalvoja kuivattavan lääkityksen aikana (esim. Roaccutan). Lääkityksen loppumisesta tulee olla kulunut 6kk.
  • Raskaana oleville tai ennekuin 6 kk on kulunut raskaudesta sekä 2 kk imetyksen päättymisestä. Raskautta ei myöskään suositella puoleen vuoteen toimenpiteen jälkeen, joka on leikkauksen tulosten seuranta-aika. Raskauteen ja imetysaikaan liittyy tyypillisesti hormonaalisia muutoksia, jotka aiheuttavat taittovirheen vaihtelua.
  • Mikäli taittovirheen määrässä (lasiarvoissa) on tapahtunut merkittäviä muutoksia edeltävien 1-2 vuoden aikana. Vähäiset muutokset eivät ole este toimenpiteelle.

Mikäli ilmenee kysymyksiä omasta soveltuvuudestasi silmien laserleikkaukseen, kannattaa olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse asiantuntijaamme. Voit myös varata ajan maksuttomaan ennakkoarvioon, jossa soveltuvuuttasi voidaan arvioida tarkemmin.

Varaa maksuton ennakkoarvio.

Puh. 040 - 487 84 81 (normaali mpm) taittovirheleikkaus@mehilainen.fi