Silmien laserleikkaukset - turvallisuudesta tinkimättä
Varaa aika:040 487 8481

Kiinnostus ikänäön kirurgiseen hoitoon on laajaa

×

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 569 tiedostossa /home/ilmanlaseja/public_html/ilmanlaseja/includes/menu.inc).

Mehiläisen kokemuksia SUPRACOR ikänäköleikkauksesta esitellään Euroopan Silmäkirurgian kokouksessa (ESCRS), joka pidetään Kööpenhaminassa 10-13.9.2016. Ikänäön kirurgista hoitoa käsitellään kokouksessa laajasti erillisessä Presbyopia Day - nimetyssä osiossa.

Ympyrätalon silmälääkäreiden Kimmo Lieston ja Jouko Rinta-Rahkon esitelmässä todetaan, että SUPRACOR - laserleikkaus yhdistää kaksi vakiintunutta tekniikkaa eli monitehoisen piilolasin optiikan ja Femtolasik- leikkauksen. SUPRACOR on turvallinen, potilaalle helppo ja ennustettava hoito.

SUPRACOR -leikkauksella saavutetaan molempiin silmiin sekä kauko- että lähinäkö. Potilaiden näkökyky  on kahdella silmällä tilastollisesti merkitsevästi parempi kuin verrattaessa yhden silmän näkökykyyn perustuvassa monovision ratkaisussa (P= < 0,01). Lisäksi SUPRACOR- leikkauksella voidaan jo ikänäön alkuvaiheessa tehdä täysi lähikorjaus kaukonäön siitä kärsimättä.

"Aikaisemmin ei lievästi pitkätaitteisille potilaille ole ollut varteenotettavaa laserkirurgista toimenpidettä. SUPRACOR on parhaimmillaan näille potilaille, kun lukulasitarve on alkanut ja kirkas kaukonäkö on ajoittain hankalaa" , toteaa Liesto.