Silmien laserleikkaukset - turvallisuudesta tinkimättä
Varaa aika:040 487 8481

Kokemuksia silmien laserleikkauksista

×

Virheviesti

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 569 tiedostossa /home/ilmanlaseja/public_html/ilmanlaseja/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor funktiossa require_once() (rivi 3295 tiedostossa /home/ilmanlaseja/public_html/ilmanlaseja/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor funktiossa require_once() (rivi 127 tiedostossa /home/ilmanlaseja/public_html/ilmanlaseja/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Kokemuksia

Supracor

Ainoa asia, mikä harmittaa näin jälkeenpäin on se, että helppo, hyödyllinen ja halpa Supracor -silmäleikkaus olisi kannattanut tehdä jo joitakin vuosia sitten

Olin jo pitkään harkinnut menemistä nykyaikaisella tekniikalla tehtävään Supracor -silmäleikkaukseen. Supracor- ikänäköleikkauksesta lukemani artikkelit ja joidenkin tuttujen kokemukset kannustivat asiaan, vaikka tärkeän aistin operoiminen vähän hirvittikin.

Olen aktiivinen kuntourheilija ja jatkuva silmälasien käyttö haittasi pallopelien mm. mm. golfin, salibandyn ja tenniksen pelaamista. Toisaalta talviurheilulajeissa, hiihdossa ja laskettelussa lasit olivat aina huurussa. Näköni oli sen verran huono, että ilman laseja en juurikaan nähnyt palloa – se tosin tuskin pelisuorituksiani juurikaan heikensi.. :)

Kun moniteholasini tulivat tiensä päähän, oli aika tehdä päätös. Loppujen lopuksi uusien silmälasien hinnan ja silmäoperaation hinnan erotus oli varsin kohtuullinen. Bonuksena sain taas nauttia auringosta vanhoja Reiskojani kantaen, ne eivät näet olleet mahtuneet käyttölasieni päälle.

Pelkoni kivusta, särystä ja tuskasta osoittautuivat vähintäänkin virheelliseksi. Esitutkimus, leikkaus ja leikkauksen jälkeinen aika olivat täysin kivuttomia, vain vuorokauden ajan silmäni olivat vähän valolle arat, mutta sekin hoitui aurinkolasien käytöllä. Leikkauksen aikana ei tuntunut kipua, vain pieni nipistys silmänympärysihon laajentajasta. Varsinainen leikkaus kesti vain joitakin sekunteja, sekin kului keskittyessä vihreän ”liikennevalon” seuraamiseen. Ainoa hieman arkitouhuja haittaava tekijä oli muistaa silmätippojen aktiivinen käyttö pari viikkoa leikkauksen jälkeen. Henkilökunta oli mukavaa ja osasi käsitellä hienosti hieman hermostunutta ja kärsimätöntä asiakasta!

Leikkaus ylitti odotukseni, sekä lähi- että kaukonäköni on mainio. Hämärässä pientä pränttiä lukiessani käytän +1,0 laseja.

Ainoa asia, mikä harmittaa näin jälkeenpäin on se, että helppo, hyödyllinen ja halpa Supracor -silmäleikkaus olisi kannattanut tehdä jo joitakin vuosia sitten. Mutta, parempi myöhään.. Asiaa harkitseville en voi muuta kuin kannustaa nopeisiin päätöksiin.. :)

Supracor
"SUPRACOR toimenpide vastasi odotuksia paremmin kuin hyvin. En ikinä voinut kuvitellakaan tällaista!"

Olin jo useamman vuoden ajan miettinyt silmä leikkauksen mahdollisuutta, koska koin aina silmälasien käytön hankalaksi  - sään vaihtelut, vesisade, aurinkopaiste, liikunta / hikoilu jne. Piilolinssien käytön koin myös työlääksi.Olin jo kerran aiemmin käynyt esitutkimuksessakin. Aiemmassa tutkimuksessa (ei Mehiläisellä) minulle suositeltiin joko kaihileikkausta tai monovision leikkausta. Kaihileikkauksen riskit kauhistuttivat ja monovisioon en uskonut sopeutuvani (testasin asiaa eri vahvuisilla piilolinsseillä). Lasien uusimistarve näön heikentymisen vuoksi sai minut tutkimaan asiaa uudelleen ja päädyin lukemaan asiakastarinoita Mehiläisen supracor- ikänäön laserleikkauksesta. Tarinat kuulostivat lähes liian hyviltä ollakseen totta ja päätin varata ajan Mehiläinen Ympyrätaloon.Esitutkimuksessa todettiin että silmäni soveltuvat hyvin supracor- laserleikkaukseen. Leikkauksen eri vaiheet käytiin tarkasti läpi. Mahdollisesta leikkaustuloksesta annettiin arvio ja myöskin varoiteltiin jokaisen olevan yksilö, eli täyttä varmuutta lopputuloksesta ei voitu luvata. Leikkaava lääkäri herätti luottamukseni rehellisyydellään ja kokemuksellaan ja päätin varata ajan leikkaukseen.Leikkaus jännitti ja pelotti, mutta täysin turhaan. Leikkaus oli täysin kivuton toimenpide. Leikkauspäivän ajan silmät särkivät hiukan ja olivat kovin valonarat. Seuraavana aamuna kipu oli jo täysin pois ja aamu-uutiset luin ilman laseja ensimmäisen kerran vuosiin! Päivä meni hymyillessä ja ihmetellessä uutta näkökykyä.Supracor toimenpide vastasi odotuksia paremmin kuin hyvin. En ikinä voinut kuvitellakaan tällaista! Alkuun (aivan kuten oli kerrottukin) kaukonäkö vaihteli päivästä riippuen mutta parani ja tasaantui ensimmäisten parin kuukauden aikana. Nyt näen ”täydellisesti” sekä lähelle että kauas. Täydellisyyttä minulle ei koskaan luvattu enkä sitä osannut odottaa, sen kuitenkin sain.Odotan kevättä ja uusia aurinkolaseja ilman vahvuutta tai piilolinssien ”käyttöpakkoa”.Suosittelen ehdottomasti Supracor- ikänäköleikkausta kaikille heille jotka kokevat silmälasien käytön hankalaksi.Jos hinta kauhistuttaa voi helposti laskea kuinka nopeasti investointi maksaa itsensä takaisin, kun ei enää tarvitse uusia laseja tai ostaa piilolinssejä.

Supracor
Olen todella onnellinen ja koen nuorentuneeni vuosia SUPRACOR leikkauksen ansiosta!

Yhdistin silmälasit vanhenemiseen, koska samalla kun jouduin hankkimaan lukulasit, kaukonäköni alkoi heiketä noin 45 vuoden ikäisenä. Olen innokas liikunnan harrastaja. Poljen pyörällä töihin kesät talvet ja harrastan juoksemista sekä kuntosalilla käyntiä.Silmälasit hankaloittivat urheilun harrastamista ja piilolaseja en oppinut koskaan käyttämään. Maratonin juokseminen silmälasit silmillä tuntui liian hikiseltä hommalta. Joten juoksin ilman laseja, mutten nähnyt sykemittarista mitään pysähtymättä.Nykyään teen paljon töitä tietokoneella ja monitehosilmälasien kanssa on haastavaa nähdä tietokoneen näyttöä ergonomisessa työasennossa. Minun olisi pitänyt hankkia lähiaikoina päätelasit erikseen.Viimein menin silmälääkärin ja minulle kerrottiin eri vaihtoehdoista ja uskomatonta että minulle löytyi sopiva laserleikkaus – Supracor. Hiukan minua hirvitti tämä leikkaus vaikka olen itse sairaanhoitaja pohjakoulutukseltani. Silmään kajoaminen tuntuu minusta pelottavalta, siksi en oppinut myöskään käyttämään piilolaseja.Leikkaukseen tullessa sain hyvää ja asiantuntevaa hoitoa. Leikkauksen aikana silmälääkäri kertoi kokoajan rauhallisella äänellä mitä tekee seuraavaksi. Koin oloni turvalliseksi. Hetkessä leikkaus oli ohi ja jo parin tunnin päästä, kun näköni tarkastettiin, näin sekä lähelle että kauas. Uskomatonta!Olen todella onnellinen ja koen nuorentuneeni vuosia SUPRACOR leikkauksen ansiosta. Olen ehkä turhamainen mutta elämä ilman silmälaseja on ihanaa. Viikon päästä on Helsinki City Marathon ja juoksen sen nähden sykkeeni, vauhdin ja ajan. Lisäksi nyt pystyn työskentelemään ilman silmälaseja tietokoneen äärellä. Olen äärettömän tyytyväinen!

Supracor
Olen erittäin tyytyväinen SUPRACOR leikkauksen lopputulokseen ja sain todella rahoilleni valtavan vastikkeen, NÄÖN!!!!

Näköni huonontui tasaisesti kun ikä lisääntyi ja lukulasien jälkeen siirryin moniteholaseihin. 55v vuoden jälkeen muutosta ei enää tapahtunut. kyseessä ns ikänäkö ja molemmissa silmissä plussaa aika reilusti. Töissäni huomasin että erilaisissa asennoissa on vaikeaa nähdä moniteholaseilla koska lähinäköalue on lasien alareunassa. ja lasit oli aina hiomapölyssä. Golfia pelatessa taas pallon katsominen lyöntihetkellä oli vaikeaa ja siirryinkin piilolaseihin. Laskettelu ja veneily oli yhtä silmälasien pyyhkimistä. Piilolaseilla taas en nähnyt kunnolla lukea. Olin todella kyllästynyt silmälasien ja piilolasien kanssa toimimaan. Onnekseni  näin facebookissa jutun supracor laserleikkauksesta, joka olisi tarkoitettu nimenomaan ikänäköiselle. Päätin ottaa yhteyttä mehiläiseen ja kun vielä esitutkimus luvattiin veloituksetta, lähdin hyvillä mielin ja uteliaana ottamaan asiasta selvää. Esitutkimusajan sain haluamalleni päivälle ja tutkimus oli perusteellinen ja tunsin olevani luotettavissa käsissä, Sain tietoa kokoajan ja minulle kerrottiin perusteellisesti tulevan leikkauksen kulku. Päätin mielessäni jo kesken esitutkimuksen tulevani leikkaukseen mahdollisimman pian. Tulin leikkaukseen tammikuun 3.päivä aamulla klo 9. Sain esilääkityksen eli särkylääkkeen ja silmätippoja. lepäilin mukavassa odotustilassa noin 50 min ja sitten minut haettiin leikkaussaliin. Olin salissa kahdessa koneessa ja koko homma oli ohi ehkä 10 minuutissa. kipua ei tuntunut missään vaiheessa. Sen jälkeen takaisin lepohuoneeseen ja siellä luin jo tunnin kuluttua iphonella uutisia.Aivan uskomaton tunne. 3kk leikkauksen jälkeen kostuttelin ja hoidin silmiä tarkasti lääkärin ohjeiden mukaan. Lähdin jo kaksi viikkoa leikkauksen jälkeen Thaimaahan kuukaudeksi ja se oli paras loma jolla olen ollut. Pelasin golfia, uin ja ajoin mopoilla ja nautin kaikesta ilman laseja. Näen nyt noin 4kk leikkauksen jälkeen kauas ja lähelle ja pystyn lukemaan pienintäkin tekstiä hyvässä valossa ilman laseja.Olen erittäin tyytyväinen SUPRACOR leikkauksen lopputulokseen ja sain todella rahoilleni valtavan vastikkeen, NÄÖN!!!! Muutos on todella valtava ja minulle leikkaus toi paljon paremman näön kuin olisin ikinä uskonut.Olen suositellut Supracor leikkausta ystävilleni ja suosittelen sitä myös sinulle.

Supracor
SUPRACOR leikkauksen lopputulos on ollut erinomainen ja koko hoitoprosessi on hoidettu ammattimaisesti. Voin todella suositella toimenpidettä myös toisille!

Kävin silmien Supracor- leikkauksessa noin puoli vuotta sitten. Työni on vaihtelevaa sisältäen toimistotyötä, asiakas- sekä työmaakäyntejä ja silmälasien käyttö oli hankalaa.Harrastan liikuntaa ja moottoripyöräilyä, jossa lasit olivat usein tiellä. Piilolasien käyttö vaihtoehtona oli vaikeaa, koska piilolasien paikalleen asettaminen oli vaivalloista.Ennen leikkausta tehtävä esitutkimus oli perusteellinen. Hyvää mielestäni oli se, että jo esitutkimuksessa käytiin asia läpi leikkaavan lääkärin kanssa. Olin käynyt aikaisemmin toisen leikkaavan yrityksen esitutkimuksessa ja tuo tutkimus oli ”epämääräinen” ja esitutkimuksen tulokset soitettiin hoitajan toimesta ”perään”, eikä mahdollisuutta keskustella esitutkimuksessa saaduista tuloksista  silmälääkärin kanssa ollut lainkaan.Itse leikkaus oli vaivaton, vaikka ennakkoon tätä jännitinkin.SUPRACOR leikkauksen lopputulos on ollut erinomainen ja koko hoitoprosessi on hoidettu ammattimaisesti. Voin todella suositella toimenpidettä myös toisille!

Supracor
Voin todellakin suositella lämpimästi SUPRACOR-toimenpidettä

Minulla on ollut silmälasit jo 35 vuotta ja ikänäkö oli haitannut jo kolme vuotta. Vaihtoehtona leikkaukselle olisi ollut kaksiteho silmälasien hankkiminen. Minulle tehtiin SUPRACOR-leikkaus. Toimenpide suoritettiin Mehiläinen Ympyrätalossa. Koko toimenpide kesti vain puoli tuntia. Minulta korjattiin kauko- ja lähinäkö. Olen tosi tyytyväinen toimenpiteeseen.

Työn tekeminen päätteellä helpottui 100%:sesti. Viikottain toistuva päänsärkyni katosi kokonaan ja vapaa-aikanakaan ei tarvitse murehtia silmälaseja. Lukeminen ja television katseleminen helpottui, eikä enää tarvitse ottaa silmälaseja pois ja laittaa takaisin monta kertaa päivässä. Tällä hetkellä käytän silmien kosteutustippoja, joita laitan jo rutiininomaisesti töissä ja kotona. Työtoverini ovat miltei samaa ikäluokkaa, kuin minä. He ovat olleet erittäin kiinnostuneita kyseisestä leikkauksesta. Voin todellakin suositella lämpimästi SUPRACOR-leikkausta.

Supracor

Smile

Henkilökunta oli osaavaa ja heidän ammattitaitoonsa pystyi luottamaan. Voin todella suositella Mehiläinen Ympyrätalon SMILE leikkausta lasittomuudesta haaveilevalle!

Halusin eroon silmälaseista. Lasit häiritsivät urheillessa, sadesäällä ja nykyhetkeen verraten oikeastaan kokoajan, vaikkei sitä laseja käyttäessään niin ajatellutkaan. Näköni alkoi heiketä lukion lopussa ja oli -1,5 tuntumassa näöntarkastuksesta riippuen. Ostin uudet silmälasit parin vuoden välein pitääkseni voimakkuudet ja ulkonäön ajan tasalla, kuitenkin illanviettoihin valitsin aina piilolinssit.Haaveilin leikkaukseen menosta aina silloin tällöin, mutta en koskaan jaksanut selvittää asiaa tarkemmin. Vuosi sitten, läheinen tuttavani kävi Mehiläisessä leikkauksessa ja jokin ajan päästä toinenkin tuttavani teki saman. Molempien kokemukset olivat hyvät ja niin kynnys varata aika leikkausta edeltävään esitutkimukseen madaltui.Toimenpide kävi lopulta nopeasti. Sitä ei pidä liikaa ajatella etukäteen, näin jälkikäteenkin ajatus silmän operoinnista puistattaa, mutta ennen leikkausta annettu rauhoittava lääke vei jännityksen pois ja mieli oli rauhallinen. Henkilökunta oli osaavaa ja heidän ammattitaitoonsa pystyi luottamaan. Epämieluisinta oli tunnit leikkauksen jälkeen kun puudutteet lakkasivat vaikuttamasta ja silmiä alkoi ärsyttää. Mehiläisestä mukaan saatu särkylääke ja torkut auttoivat. Ei oikeastaan tehnyt mieli avata silmiä koko iltana. Leikkauspäivänä kannattaa siis olla apua lähellä. Seuraava päivä olikin jo aika tavanomainen. Ei kipua. Näkö oli vähän utuinen ja valonarka, mutta hyvä. Mieli iloinen.Toimenpiteeseen hakeutumista voin suositella henkilölle joka haaveilee elämästä ilman silmälaseja.

Smile
Mehiläinen Ympyrätalon SMILE- laserleikkaus. Yksi viisaimmista päätöksistäni

SMILE-leikkauksestani on nyt vuosi ja olen edellen sitä mieltä että se on ollut yksi viisaimmista päätöksistäni. Nyt vasta jälkikäteen tajuan, miten tottunut olin siihen ylimääräiseen vaivaan jota huono näkö minulle aiheutti arkisissa asioissa. Käytin paljon erilaisia piilolinssejä mutta osa kuivatti silmiä, piilolasineste loppui säännöllisen yllättäen ja kiireessä piilolinssi tippui sormista lavuaariin. Päästyäni eroon silmälaiseista lähdin kesällä purjehdusreissulle. Aamulla ei tarvinnut sählätä piilolinssien kanssa, meikit sai naamaan ilman tihrustelua, kannella en joutunut miettimään silmälasien rikkoutumista, ja aurinkolasit pystyi laittamaan päähän kun halusi. Sama toistui laskettelu- ja kiipeilyreissuilla.

Päätöksen leikkauksesta tein joskus opiskelujeni loppuvaiheessa kun kuulin lääkäriltäni, että lasertoimenpiteistä on tullut ihan arkipäivää; hinnat ovat inhimilliset ja teknologia kehittynyt erittäin turvalliseksi. Seuraavasta palkasta päätinkin laittaa rahaa säätötilille. Pari viikkoa ennen leikkausta kävin tarkastuksessa ja sain leikkausajan työssäkäyvän ihmisen aikatauluihin sopivasti. Itse leikkaus oli todella rauhallinen ja taisin olla jo seuraavana päivänä mukana kaverini synttäreillä. Vain silmätipat muistuttivat leikkauksesta.

Valitsin Mehiläisen, koska halusin tutun paikan, jossa olin aiemmin saanut turvallista palvelua. Leikkaus oli minulle myös rahallinen panostus ja siksi minulle oli tärkeää leikkaustakuu ja että lääkärini tulisi seuraamaan näköni kehitystä pitkään leikkauksen jälkeen. Tottakai toimenpide jännitti minua, mutta silmälääkärini selitti minulle miten operaatio tehdään, joten turhat pelot hävisivät. Onneksi lähdin kyselemään asiasta.

Smile

Femtolasik

Päivittäinen elämä on helpottunut suuresti Mehiläinen Ympyrätalon FEMTOlasik leikkauksen jälkeen!

Olin miettinyt leikkausta jo pitkään. Harrastan paljon liikuntaa, sekä jääkiekkoa missä lasit olivat paljon tiellä. Veljeni kävi leikkaamassa silmät vuoden aikaisemmin ja hänelle jäi hyvä mieli toimenpiteestä. Mehiläinen lähettikin hyvän mahdollisuuden tutustua leikkaavaa lääkäriin, sekä toimenpiteeseen ja tämän käynnin jälkeen olin valmis operaatioon. Kaikki osattiin kertoa esittelyssä todenmukaisesti toimenpiteen kulusta ja jälkitoimenpiteistä. Päivittäinen elämä on helpottunut suuresti FEMTOlasik leikkauksen jälkeen. Voin suositella leikkausta lämpimästi.

Femtolasik
Saara Aalto: "Oli kyllä todella helppo operaatio! FEMTOlasik -laserleikkaus antoi vapautta keskittyä esiintymiseen täysillä."

Laulaja-lauluntekijä Saara Aalto on tiennyt lapsesta asti, että musiikki ja esiintyminen tulevat kuulumaan hänen elämäänsä. Silmälasit Saara sai 10-vuotiaana, ja niiden yhteensovittaminen tulevaan ammattiin mietitytti jo silloin. Mehiläinen Ympyrätalossa tehty FEMTOlasik -laserleikkaus antoi muusikolle vapauden keskittyä esiintymiseen täysillä.

Harmia silmälaseista tuli erityisesti, kun soittamisen rinnalle nousivat tanssitunnit ja teatteri ja niiden myötä esiintyminen ja keikkailu. Lukiossa Saara siirtyi käyttämään piilolinssejä, jotka kuitenkin kuivattivat silmiä ja riesaksi tuli päänsärkyä. ”Ajan mittaan piilolinssit alkoivat häiritä entistä enemmän, koska lavalla käytetään paljon silmämeikkiä. Aina oli tunne, että silmät olivat täynnä roskia”, kuvailee Saara.

Lukion jälkeen tie vei Sibelius-Akatemiaan, ja vuosien myötä lapsuuden haaveesta tuli ammatti. ”Saan nyt elantoni esiintymisestä, joten tarve leikkaukselle kasvoi suureksi”, kertoo Saara. Kiireisellä naisella kesti kuitenkin vielä vuoden ennen kuin kalenterista löytyi viikon keikkatauko laserleikkausta varten. ”Itse leikkaus esivalmisteluineen ei kestä kauan ja kotiin pääsee heti, mutta viikkoon ei voi käyttää meikkiä”, tuskailee laulaja täyttä kalenteriaan.

Vaikka Saara oli kuullut leikkauksesta pelkästään positiivisia asioita, mietitytti toimenpide silti melkoisesti. ”Ajattelin ennen leikkausta, että en voi jännittää, koska haluan tätä niin paljon, mutta olihan se silti jännittävä tilanne. Mehiläisen ihana hoitohenkilökunta kuitenkin rauhoitti mieltä”, kiittelee Saara.

Leikkaus sujui nopeasti ja kivuttomasti, ja vajaata vuorokautta myöhemmin Saara näki jo paremmin kuin aiemmin silmälaseilla: silmälääkärin jälkitarkastuksessa pienimmätkin kirjainrivit näkyivät kirkkaasti. ”Minkäänlaisia inhottavia tuntemuksia ei ole ollut silmissä enää leikkauspäivän jälkeen. Oli kyllä todella helppo operaatio! Ihmettelen vain miksi en tehnyt tätä aikaisemmin”, nauraa Saara.

Femtolasik