Silmien laserleikkaukset - turvallisuudesta tinkimättä
Varaa aika:040 487 8481

Kysymyksiä ja vastauksia

×

Virheviesti

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 569 tiedostossa /home/ilmanlaseja/public_html/ilmanlaseja/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor funktiossa require_once() (rivi 3295 tiedostossa /home/ilmanlaseja/public_html/ilmanlaseja/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor funktiossa require_once() (rivi 127 tiedostossa /home/ilmanlaseja/public_html/ilmanlaseja/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Kysymys

Haluaisin toimenpiteeseen. Miten edetään?

Haluaisin toimenpiteeseen. Miten edetään?

Parhaiten asia etenee ottamalla yhteyttä Mehiläisen taittovirheyksiköiden ajanvarausnumeroon 040 487 8481 (normaali mpm) tai varaamalla ajan maksuttomaan ennakkoarvioon.

Miksi tulisin taittovirhekirurgiseen leikkaukseen Mehiläiseen?

Miksi tulisin taittovirhekirurgiseen leikkaukseen Mehiläiseen?

Mehiläisessä toimivat taittovirheleikkaustiimit ovat kokeneita ja pitkään alalla työskennelleitä. Käytämme parhaita menetelmiä. Mehiläinen Ympyrätalossa on käytössä Zeiss VisuMax -laser, joka on maailman ainoa femtosekuntilaser, jolla taittovirhekirurginen lasertoimenpide toteutetaan SMILE-laserointitekniikalla ilman läpänmuodostusta.

Esitutkimuksemme on perusteellinen ja sisältää aina mustuaisen laajentamisen silmän optiikan ja silmänpohjien tutkimisen yhteydessä. Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi esitutkimus ja leikkaus ovat aina eri päivinä.
Toimenpiteemme sisältävät leikkaustakuusopimuksen, jolloin mahdollinen tarkentava uusintaleikkaus tehdään veloituksetta vuoden kuluessa alkuperäisestä toimenpiteestä.

Osallistumme säännöllisesti kansainväliseen silmälaserleikkaustuloksia seuraavaan tutkimukseen, ja tuloksemme on kansainvälisesti verrattuna erinomainen. Uusintatoimenpiteiden tarve on ainoastaan alle prosentilla kaikista leikatuista.

Tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden maksaa toimenpide joustavasti osamaksulla. Mehiläinen Ympyrätalo Helsingissä silmien laserleikkaukset Joustorahoituksella korottomasti ja kuluttomasti tasaerissä. Lue lisää

Millaista on toipuminen leikkauksesta?

Millaista on toipuminen leikkauksesta?

Toimenpiteestä toipuminen leikkauksen jälkeen on hyvin nopeaa: näkö kirkastuu usein jo samana päivänä, SMILE-tekniikalla hieman hitaammin. Toimenpiteen vuoksi sairauslomaa tarvitaan työstä riippuen yleensä 1-3 päivää. Lue lisää

Millaisiin asioihin toimenpidettä suunnittelevan tulee kiinnittää huomiota?

Millaisiin asioihin toimenpidettä suunnittelevan tulee kiinnittää huomiota?

Ensimmäinen askel toimenpiteeseen on huolellinen esitutkimus, jonka avulla selvitetään lopullinen soveltuvuus toimenpiteeseen, asetetaan tavoitteet sekä valitaan käytettävä menetelmä. Piilolasien käyttäjien tulee pitää taukoa piilolaseista ennen esitutkimusta ja leikkausta.

Taittovirheen tulisi olla vakaa toimenpidettä edeltävän 2 vuoden ajan. Asiakkaalla ei saa olla todettua silmäsairautta, hän ei saa olla raskaana tai imettää. Tulehdukselliset nivel- ja suolistosairaudet sekä diabetes ovat yleensä este leikkaukselle. Lue lisää

Onko taittovirhekirurgia turvallista?

Onko taittovirhekirurgia turvallista?

Nykyaikainen taittovirhekirurgia on turvallista ja leikkaustulokset korkeatasoisia. Lähes 99 prosentissa toimenpiteistä saavutetaan esitutkimuksen yhteydessä asetettu taittovoimakkuuden ja näöntarkkuuden tavoitetaso. Vanhempiin läppäleikkausmenetelmiin verrattuna Mehiläinen Ympyrätalossa käytössä oleva Visumax-femtosekuntilaser on turvallinen, mahdollistaa monipuolisen hoitovalikoiman ja on potilaan kannalta miellyttävä silmään kohdistuvan pienemmän paineen ansiosta. SMILE-menetelmän ansiosta leikkaustulokset ovat vakaat ja silmien kuivuminen todennäköisesti vähäisempää kuin perinteisimmissä menetelmissä. Lue lisää tuloksista

Voidaanko ikänäköä hoitaa laserilla?

Voidaanko ikänäköä hoitaa laserilla?

Ikänäköä voidaan laserkirurgiassa hoitaa ainutlaatuisella Supracor-menetelmällä, jolla silmän sarveiskalvo muotoillaan monitehoiseksi. Näin toimenpiteellä saavutetaan sekä hyvä kauko- että lähinäkö, joka on erinomainen vaihtoehto monovision-ratkaisulle. Supracor-menetelmän avulla ei-johtavan silmän kaukonäkö säilyy laseitta parempana kuin perinteisessä monovision-ratkaisussa. Ainutlaatuista leikkausmenetelmää tehdään Suomessa vain Mehiläinen Ympyrätalossa.
Aikuisnäön hoitaminen on myös mahdollista perinteisellä monovision-ratkaisulla, jolloin toinen silmä toimii kauko- ja toinen lähietäisyydelle. Monovisionin soveltuvuus arvioidaan yksilöllisesti esitutkimuksen yhteydessä. Lue lisää

Millaiset voimakkuudet voidaan hoitaa?

Millaiset voimakkuudet voidaan hoitaa?

Likitaitteisten (miinuslasit) silmien hoitaminen on mahdollista jopa -12 dioptriaan saakka ja kaukotaitteisten (pluslasit) noin +4 dioptriaan. Hajataittoa voidaan korjata noin 6 dioptriaan saakka. lue lisää.

Kenelle taittovirhekirurginen laserhoito soveltuu?

Kenelle taittovirhekirurginen laserhoito soveltuu?

Modernin laserteknologian ansiosta turvallisen toimenpiteen toteutus on mahdollista yhä useammalle. Käytännössä toimenpide soveltuu lähes kaikille, jotka käyttävät silmälaseja. Lue lisää.