Silmien laserleikkaukset - turvallisuudesta tinkimättä
Varaa aika:040 487 8481

FEMTOlasik -laserleikkaus

Korjaa liki- kauko- ja hajataittoa

FEMTOlasik on Zeiss VisuMax -femtosekuntilaseria hyödyntävä laserleikkaus jota kutsutaan myös läppäleikkaukseksi. FEMTOlasik-toimenpide korjaa liki-kauko ja hajataittoa. FEMTO lasik on SMILE toimenpidettä soveltuvampi henkilöille, jotka ovat kaukotaitteisia ja joilla on runsaasti hajataittoa tai merkittäviä korkeamman asteen vääristymiä. FEMTO lasik laserointimenetelmä toimii ilman leikkaavaa terää ja takaa tarkan, turvallisen ja kivuttoman läpän muodostuksen. FEMTOlasik-leikkauksiimme sisältyy 1 vuoden leikkaustakuusopimus.

FEMTOlasik – Silmien laserleikkaus

Tarkka ja turvallinen

Silmien laserleikkaus on perinteisesti suoritettu LASIK-läppäleikkaustekniikkaan perustuen. Laserleikkauksessa silmän pinnalle, sarveiskalvolle, muodostetaan läppä. Aiemmin LASIK-leikkauksien läpänmuodostus suoritettiin mekaanisella leikkaavalla terällä. Nykyaikaisissa FEMTOlasik toimenpiteissä on femtosekuntilaser korvannut mekaanisen leikkaavan terän käytön läpän muodostuksessa.

 

FEMTOlasik-menetelmällä tehdyssä toimenpiteessä hyödynnämme Zeiss VisuMax -femtosekuntilaseria, joka takaa tarkan ja turvallisen läpän muodostuksen. Silmään kohdistuva paine VisuMax-laitteella on hyvin pieni, jonka ansiosta läpän muodostaminen on kivutonta. Laseroinnin jälkeen läppä käännetään varovasti sivuun ja suunniteltu laserointi suoritetaan sarveiskalvoläpän alta paljastuneeseen kerrokseen.

FEMTOlasik sisältää aina yksilöllisiin mittauksiin perustuvan aaltorintamaohjatun Zyoptix-laseroinnin, joka huomioi kunkin silmän optiikan vääristymät jopa silmä- ja piilolaseja paremmin. Aaltorintamaohjatun Zyoptix-laseroinnin jälkeen läppä asetetaan takaisin omalle paikalleen. FEMTOlasik Zyoptix -menetelmällä tehtävä leikkaus soveltuu henkilöille, joiden taittovirhe miinuspuolella on enintään -12 D ja pluspuolella enintään +4 D.

FEMTO-leikkauksiin sisältyy aina yhden vuoden leikkaustakuu. Aaltorintamaohjattu yksilöity FEMTOlasik Zyoptix -laserleikkaus on käytössä Mehiläisessä ainoastaan Ympyrätalossa Helsingissä.

Testaa soveltuvuutesi laserleikkaukseen Varaa maksuton ennakkoarvio