Silmien laserleikkaukset - turvallisuudesta tinkimättä
Varaa aika:040 487 8481

SUPRACOR - ikänäön korjausleikkaus

×

Virheviesti

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 569 tiedostossa /home/ilmanlaseja/public_html/ilmanlaseja/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor funktiossa require_once() (rivi 3295 tiedostossa /home/ilmanlaseja/public_html/ilmanlaseja/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor funktiossa require_once() (rivi 127 tiedostossa /home/ilmanlaseja/public_html/ilmanlaseja/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Korjaa ikänäköä

SUPRACOR on ainoa lasermenetelmä ikänäön korjaamiseen

SUPRACOR laserleikkaus on teknisesti FEMTOlasik-leikkaus, mutta laser muodostaa keskelle mustuaista lähinäköalueen. SUPRACOR-laseroinnin optinen periaate on sama, kuin joidenkin monitehoisten piilolasien. Toimenpiteessä käytettävä SUPRACOR-laserohjelma on myös ainoa ikänäön korjaamiseen CE-hyväksytty laserhoito. Sen turvallisuus ja toimivuus on testattu sairaalalaitteiden ja lääkevalmisteiden tapaan.

SUPRACOR laserleikkaus soveltuu henkilöille, jotka tarvitsevat lasikorjausta kauas sekä lähelle. SUPRACOR-leikkauksiimme sisältyy 1 vuoden leikkaustakuu.

SUPRACOR – Ikänäön laserleikkaus

Ainutlaatuinen silmien laserleikkaus ikänäön hoitoon

Ikänäön oireet alkavat tyypillisesti 40-45 ikävuoden vaiheilla, jolloin silmän sisällä oleva mykiö eli linssi menettää elastisuuttaan, eikä silmä mukaudu enää lähietäisyyksien tarkasteluun ilman lukulaseja. Lähi- eli aikuisnäön korjaamiseen on vaihtoehtona myös ainutlaatuinen, uusi Supracor-menetelmä, jossa silmän pinnalle muodostuu kaukonäön lisäksi alue lähelle näkemistä varten. Vastaavaa taittovirheen korjausleikkausta ei tehdä Suomessa muualla kuin Mehiläinen Ympyrätalossa.

 

Supracor-silmien laserleikkaus menetelmässä muodostetaan sarveiskalvolle laseroinnin avulla kaukonäön lisäksi myös lähinäkemistä parantava alue. Näin vältytään raskaalta linssileikkaukselta (silmän sisäisen mykiölinssin vaihto), joka on usein perusteltua vasta esimerkiksi harmaakaihin yhteydessä. Supracor soveltuu kaukotaitteisille (pluslasit) sekä likitaitteisille (miinuslasit) henkilöille, joilla on lisäksi tarve lähilasien käytölle.

Aikaisemmin lähinäköä on voitu parantaa korjaamalla silmät eritaitteisiksi. Tässä tapauksessa toiseen silmään jätetään miinusta lähelle näkemistä varten, ja toinen silmä korjataan teräväksi kaukokatselua ajatellen. Tällöin kyseessä on ns. monovision-ratkaisu. Monovisionin ongelmana on ollut eriparisuudesta johtuva häiriintynyt syvyysnäkö. Monovisionia suositellaan ensisijaisesti vain niille, jotka ovat jo esimerkiksi piilolaseilla tottuneet sillmien eriparisuuteen. Sopiva silmien laserointi menetelmä lähi- ja ikänäön korjausleikkaukseen löytyy yksilöllisessä soveltuvuusarvioinnissa.

Supracor leikkaus

SUPRACOR yhdistää kaksi kehittynyttä ja koettua tekniikkaa eli femtolasik laserleikkauksen ja toisaalta monitehoisen piilolasin optisen periaatteen. Femtolasik -laserleikkauksia on maailmalla tehty jo yli 10 miljoonaa ja monitehopiilolaseja puolestaan on ollut saatavilla yli 30 vuotta. Työryhmällämme on neljän vuoden kokemus SUPRACOR -ikänäköleikkauksista ja teemme tiivistä yhteistyötä muiden Eurooppalaisten klinikoiden kanssa.

 Supracor luku

Supracor-silmien laserleikkaus menetelmä ikänäön hoitamiseen on käytössä Mehiläinen Ympyrätalossa Helsingissä, ainoana Suomessa.

Testaa soveltuvuutesi laserleikkaukseen Varaa maksuton ennakkoarvio