Silmien laserleikkaukset - turvallisuudesta tinkimättä
Varaa aika:040 487 8481

Tutustu laserleikkaukseen

×

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 569 tiedostossa /home/ilmanlaseja/public_html/ilmanlaseja/includes/menu.inc).

SILMIEN LASERLEIKKAUS YKSILÖLLISESTI SINUN TARPEITTESI MUKAAN

Mehiläisen monipuolinen silmien laserleikkaus valikoima tarjoaa vaihtoehdon lähes jokaiselle silmä- ja piilolasien käyttäjälle. Lue lisää ja varaa aika maksuttomaan ennakkoarvioon!

SILMIEN LASERLEIKKAUKSEN MENETELMÄT

 

 

SMILE-LEIKKAUS (Small Incision Lenticule Extraction) suoritetaan ilman leikkaavaa terää ja ilman sarveiskalvoon muodostettavaa läppää. Leikkauksesta toipuminen ja näön palautuminen on nopeaa. SMILE-leikkauksiimme sisältyy 1 vuoden leikkaustakuu.

 

FEMTOlasik on Zeiss VisuMax -femtosekuntilaseria hyödyntävä läppäleikkaustekniikka. Menetelmä toimii ilman leikkaavaa terää ja takaa tarkan, turvallisen ja kivuttoman läpän muodostuksen. FEMTOlasik-leikkauksiimme sisältyy yhden vuoden leikkaustakuu.

 

SUPRACOR on lasermenetelmä ikänäön korjaamiseen. Menetelmä tapahtuu ilman leikkaavaa terää kuten FEMTOlasik-leikkaus. Toimenpiteessä käytettävä Supracor-laserohjelma on myös ainoa CE-hyväksytty laserhoito ikänäköön. Supracor-leikkauksiimme sisältyy yhden vuoden leikkaustakuu.

Linssileikkaus on paras vaihtoehto erityisesti silloin kun harmaakaihi on lähivuosina todennäköinen.

SILMIEN LASERLEIKKAUKSEN

ERI VAIHEET

ESITUTKIMUS Perusteellinen silmien laserleikkauksen esitutkimus tehdään aina ennen leikkauspäätöstä, yleensä 1 vrk - 3kk ennen leikkausta. Esitutkimuksen tavoitteena on varmistaa, että silmä on terve, soveltuu leikkaukseen, eikä lasivoimakkuudet ole merkittävästi muuttuneet viimeisten kahden vuoden aikana.

LEIKKAUSPÄIVÄN KULKU Leikkaus suoritetaan aina eri päivänä kuin esitutkimus. Tämä on lääkäriliiton ohjeistuksen mukainen käytäntö, joka antaa asiakkaalle riittävän harkinta-ajan esitutkimuksessa esiin tulleiden tutkimustulosten arviointiin ja leikkauspäätöksen tekemiseen.

LEIKKAUSTAKUU Mehiläinen Ympyrätalossa tehtäviin silmien laserleikkauksiin sisältyy 1 vuoden leikkaustakuu (poislukien PRK leikkaus). Ennen toimenpidettä olevassa esitutkimuksessa sovitaan lääkärin ja potilaan kanssa tavoite, johon leikkauksella pyritään.

KOKEMUKSIA Lue lisää asiakkaittemme kokemuksista.

LISÄTIETOA LASERLEIKKAUKSESTA

KENELLE SILMIEN LASERLEIKKAUS SOVELTUU 

TAITTOVIRHEET 

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

10 SYYTÄ VALITA MEHILÄINEN